Nyhedsbrev – August 2023

Sommerfest

Der er lige nu 10 tilmeldte til vores sommerfest. Vi kan sagtens være flere. Det er på lørdag med anderledes træning fra kl. 15.30. Derefter er der pizza og vand, øl og eller vin på programmet fra omkring kl. 18.
Indbetal 150 kr på mobilepay 30401308, så er det hele betalt. For at give de sidste tid til at komme ud af starthullerne skyder vi sidste tilmelding til på torsdag den 24. august.
Kom nu og vær med til en anderledes eftermiddag og aften. Kan du ikke nå at være med til træningen, så kom alligevel og vær med fra spisning.

Licens til vores forbund

ALLE skal være medlem af vores forbund, når de træner i Aarhus Jiu-Jitsu.
Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du således klikke ind på https://aarhusjudoklub.dk/events/dju-licens-over-15-ar-jiu-jitsu og betale de 205 kr., det koster for et år. Gør det senest den 28. august, så vi kan få bestilt licenser.
---- Dette er ikke det samme som kontingent til klubben, som trækkes automatisk efter indmeldelse.

Fællestræning i Aabenraa

Der er vedhæftet en invitation til fællestræning i Aabenraa. Fællestræning giver muligheden for at møde nogen fra andre klubber, både instruktører og deltagere og træne i en hel weekend.
Det er super sjovt, lærerigt og et godt socialt arrangement. Instruktørerne er temmelig gode (jysk underdrivelse).
Meld dig til ved at sende en mail til info@aarhusjiujitsu.dk og betale deltagergebyr på mobilepay 30401308 senest torsdag den 7. september.
Peter R og undertegnede tager under alle omstændigheder af sted, så vi kan sagtens arrangere noget samkørsel derned og hjem igen.

--
Med venlig hilsen

Simon Bank
Mob: 30 40 13 08