Nyhedsbrev – Februar 2024 – Sæsonstart, instruktører, Inspirations og kata træning, Medlemskab af Ju-Jitsu Danmark og Sommerlejr

Sæsonstart
Vi er kommet godt fra start igen i år, takket være alle vores medlemmer, altså blandt andet dig. Der er stor tilslutning til træningerne. Det er meget opmuntrende for vores instruktører at se så mange på måtten hver gang.
Enkelte deltagere har i denne sæson skader, der skal repareres på, studie, som flytter dem til andre egne i landet, studieture eller andet, der gør det lidt svært at komme til træning i en længere periode.
Vi har talt med alle, vi kender til med sådanne planer og endnu mere vigtigt ved, at de vender tilbage indenfor nogen måneder og træner med os igen. Hvis du således savner nogen på måtten, så fortvivl ikke. De kommer tilbage på et tidspunkt.
Hvis der er nogen, der ikke har givet instruktør besked om slige planer, så vil vi gerne høre om det. Det er godt at kende årsagen, hvis der er nogen, vi ikke lige ser i en længere periode.

Instruktører
Som de fleste har lagt mærke til, har vi byttet lidt rundt på trænerstaben. Det er en af de luksusmuligheder, vi har med flere instruktører, så der bliver ved at være variation i træningen.
Peter B. har således tirsdagene og Simon har torsdagene i hvert fald indtil sommerferien.
Husk at der udover den almindelige træning 18.15 - 20.00 også er mulighed for at træne primært gulvkamp torsdage kl. 17 - 18.

Inspirations og kata træning
Afholdes den 2. og 3. marts i Holbæk Budo Skoles super gode lokaler.
Denne gang bliver lørdagen fyldt med forsvar med og mod våben (primært stav og kniv). Det bliver dels med Joon Poore (som nogen måske har oplevet på Sommerlejren) og dels med instruktører fra Ju-Jitsu Danmark.
Søndag er til kata undervisning. Primært Ebo-no kata som er del af pensum til orange bælte (4. kyu) og opefter.
Der er således al grund til at melde sig til, udover at det er et pligt kursus for alle, der forventer at skulle til graduering. Alle får noget med hjem i posen.
Tilmelding sker på DJUportalen. Når vi har overblik over, hvor mange der skal med, finder vi ud af fælles kørsel derover og hjem igen.

Bemærk at du skal melde dig til hver dag enkeltvis og husk også tilmelding til forplejning.

Medlemskab af Ju-Jitsu Danmark.
For at deltage i ovenstående skal du være medlem af Ju-Jitsu Danmark.
Det bliver du ved at tilmelde dig på https://aarhusjudoklub.dk/events/dju-licens-over-15-ar-jiu-jitsu, hvis du ikke allerede har gjort det.
Alle aktive i Aarhus Jiu-Jitsu skal være medlem, som vi tidligere har skrevet om! Det gælder også dig.
Få det nu gjort, så det er på plads for alle, inden vi når midten af februar.

Sommerlejr
I 2024 bliver sommerlejren afholdt i Skovlunde i uge 27. Det bliver igen i år en stor begivenhed med masser af træning, socialt samvær, aktiviteter og andet sjov.
Sæt kryds over hele ugen allerede nu, så du ikke ved en fejl kommer til at lægge noget andet pjat i den uge.
Invitation kommer ud, så snart vi har den.

--
Med sportslig hilsen

Peter, peter og Simon
Aarhus Jiu-Jitsu og Selvforsvar