Hej og godt nytår.

Vi starter træningen igen tirsdag den 4. januar kl. 18.15. Husk at være omklædt og klar på måtten til tiden.

Trænere er fortsat Peter om tirsdagen og Simon om torsdagen. Vi vil gerne have, at I slider på måtten begge dage.

 

Vi har graduering (bælte prøve) den 11. januar¨, hvor der er tre der går op til henholdsvis gult (Christoffer), grønt (Nicklas) og blåt (Lucas) bælte. Per Jensen, 2. Dan, fra Aabenraa Jiu-Jitsu kommer som dommer. Der er træning samtidig med prøven, så kom bare. Så er vi også flere til at klappe, når gradueringen forhåbentlig er bestået for alle.

 

Den nye sæsonplan er medsendt her og er ligeledes på hjemmesiden og facebook. Find din kalender og sæt allerede nu kryds ved den 5. og 6. marts (pensum og inspirationstræning) samt hele uge 27 til Sommerlejr. Så vidt rygterne går skal vi til Bramming. Det er et helt fantastisk sted med skønne faciliteter. Der bliver træning med dygtige instruktører og masser af socialt samvær hele ugen.

 

Gulvkamps træning om torsdagen fra kl. 17 – 18 er åben for alle. Gi er påkrævet. Husk det er en ekstra træning, så alle deltager naturligvis også aktivt i den almindelige træning lige bagefter. Vi starter i år med at køre et introduktionsforløb på 3 måneder, hvor vi går igennem de grundlæggende teknikker og principper. Der bliver stadig masser af sparring hver gang. Basis er også godt for dem, der allerede mener at have styr på det hele 😊

 

Vi glæder os til at se alle igen til en ny omgang sved og sjov på måtten.

Med sportslig hilsen

 

Peter og Simon

Aarhus Jiu-Jitsu og Selvforsvar
Mob: 30 40 13 08