Nyhedsbrev – November 2023

Hej

Nu kan vi sætte datoer på de sidste særlige begivenheder i 2023 og starte op på 2024.

2. december - Nationalgraduering

Nationalgraduering afholdes for de højere grader med dommere, som vælges af stilartsudvalget. Den afholdes to gange om året: den første lørdag i december og første lørdag i juni.
Gradueringen afholdes normalt i en klub, der ligger tættes på de fleste, der skal op den pågældende gang.
Der er en chance for, at den holdes i Aarhus denne gang. Det er ikke endeligt afgjort endnu.
Det starter normalt kl. 10, så sæt gerne tiden af, så vi kan støtte op om vores deltager.

9. december - Julefrokost

Som allerede annonceret starter vi på https://restaurant-flammen.dk/restauranter/aarhus/kl. 18.00. Adressen er Toldbodgade 6, 8000 Aarhus.
Der er mulighed for at bestille fuld buffet til 249,- kr eller Salatbuffet til 179,- kr. Se mere om disse på https://restaurant-flammen.dk/menukort/ side 4 og 5
Vi forudbestiller maden, så du skal indbetale på forhånd. Drikkevarer og dessert (hvis nogen kommer til at have brug for dessert) betaler vi individuelt på dagen.
Betal derfor allerede nu og senest den 3. december et af ovenstående beløb på mobilepay 30401308, hvis du vil med. Det er så også din tilmelding til arrangementet. Husk, at vi skal kunne se hvem der er betalt for.
Efter at have spist os mætte drager vi videre i byen, hvis nogen har lyst til det.
Der er foreløbig 12 personer, der har givet forhåndstilsagn, så det bliver en festlig aften.

21. december - Graduering

Vi holder klubgraduering den 21. december. Det er en torsdag, så vi kan starte tidligt på aftenen. Vi har mange, der skal op. vi aflyser træningen denne aften og kører to gradueringer af gangen.
Vi regner med at starte kl. 16.30, men det kan måske blive tidligere afhængig af, hvor mange der skal op på dagen. Hvis du ikke kan før almindelig træningstid, så får vi planlagt rundt om det.
Alle er naturligvis velkomne som tilskuere.

Der bliver naturligvis mulighed for at træne op til graduering i den almindelig træningstid. Hvis nogen har lyst og behov vil vi også åbne dørene alle torsdage kl. 17 - 18 for at kunne træne.
Det får du mere af vide om, hvis vi vurderer, at du skal til graduering. Instruktørerne tager individuelt fat i dem, som vi mener, der er klar til at gå til graduering i denne omgang.

Som tidligere annonceret skal man være medlem af Ju-Jitsu Danmark og DJU for at kunne gå til graduering. Hvis du ikke har fået dig tilmeldt endnu gør du det på https://aarhusjudoklub.dk/events/dju-licens-over-15-ar-jiu-jitsu
Alle aktive i Aarhus Jiu-Jitsu skal være medlem af Ju-Jitsu Danmark, så selv dem, der ikke skal til graduering kan også benytte sig af muligheden allerede nu.

Hvis det er første gang du skal til graduering kan du naturligvis tale om det med nogen af dem, der allerede har været oppe eller en af instruktørerne. Du kan også se eksempler på, hvordan det foregår på https://aarhusjiujitsu.dk/gradueringskrav/

21. december - juleafslutning

Efter graduering siger vi tak for i år med vores traditionsrige juleafslutning. Vi kan ikke helt sige, hvornår det starter, men senest kl. 20.15.
Vi giver et mere præcist tidspunkt, når vi ved, hvor mange der skal til graduering.

2. januar - træning igen igen

Vi starter lige efter nytår med træning igen.
Vi ses på måtten.

--
Med sportslig hilsen

Peter, Peter og SImon.
Aarhus Jiu-Jitsu og Selvforsvar